Aidn

Aktuelt

Hei! Det er mye spennende som foregår her hos oss, og vi vil gjerne holde deg oppdatert om det vi jobber med. Ønsker du å få informasjonen direkte i innboksen din? Meld deg på nyhetsbrevet vårt ved å trykke på knappen nedenfor.

aidn-brand

Jakten på gevinstene

Hvordan kan ny teknologi sikre bedre helsetjenester, og samtidig være økonomisk bærekraftig? Sammen med Oslo Economics jobber teknologiselskapet Aidn med å kartlegge og fremskrive gevinstene til et helt nytt journalsystem.

Jon Helge Andersen, Kommersiell direktør

Webinar

15. mai holdt vi et webinar hvor vi presenterte hvem vi er, hvordan vi jobber, og ikke minst, hvor langt vi er kommet. Vi ga også en live demo av produktet vårt. Hvis du gikk glipp av det eller har spørsmål, kan du sjekke ut oppsummeringen og opptaket her

webinar 15 mai 2014

Klare med fremtidens helseteknologi!

Hva må til for å gi helsevesenet en enklere helsehverdag? På få år har teknologiselskapet Aidn gått fra tegnebrettet til testing, koding og en fullskala pilot i Voss.

Granvin sjukeheim

Viser frem fremtidens pasientjournal

‒ Journalsystemer skal være glitrende eksempler på brukervennlighet, høyteknologi og samhandling. Ingen trenger et kurs for å bruke Facebook eller en iPhone. Helsepersonell skal forvente det samme av sine arbeidsverktøy! Dette sier Ingebjørn Bleidvin, gründer og medisinsk ansvarlig i Aidn, en av Norges største e-helse-satsinger.

skjermbilder fra aidnskjermbilder fra aidn

Bli kjent med mitt aidn

Mitt Aidn er kommunens nye verktøy for digital kontakt mellom helsevesenet og deg og dine pårørende. Tjenesten gjør det enkelt å sende meldinger, samtidig som du får full oversikt over hva som skjer – når det skjer.

aidn brand