Aidn

Om oss

Vi er her for å utvikle verktøyene helsepersonell, pasienter og pårørende trenger for å løse en av vår tids største samfunnsutfordringer: eldrebølgen, kombinert med mangel på helsepersonell. Med et langsiktig perspektiv, erfaring og god gammeldags innovasjonskraft utvikler vi teknologi som løfter hverdagen til millioner av mennesker.

Og vi er i godt selskap. Sammen med Dips, Dips Front, Kvikna, ReMin, Extensor, DeepInsight, DiaGraphIT og Davidhorn er vi en del Kernel-konsernet. Vi er omtrent 80 ansatte, med kontorer i Oslo, Bergen og Bodø.

Hva bygger vi?

Vi bygger et bredt helsesystem for klinisk journal, samhandling og ressursstyring for kommunehelsetjenesten. I Aidn får alle brukergrupper, inkludert pasienter og pårørende, tilpassede verktøy med støtten de fortjener. Endelig går det mindre tid til dokumentasjon og organisering. Med Aidn får helsearbeidere mer tid til det som virkelig betyr noe: Pasientbehandling.

Hvorfor gjør vi det?

Hver eneste dag bruker helsepersonell unødvendig mye tid på datasystemer som hverken kommuniserer eller er oppdatert. Leger må ringe rundt for å få tak i vesentlig informasjon. Sykepleiere må fylle inn samme data i ulike system både to og tre ganger. Pasientene opplever en fragmentert helsetjeneste, der ulike deler i verste fall motarbeider hverandre uten å vite det. De må også, dessverre, gjenta den samme historien om hvorfor de er der igjen og igjen. Og igjen.

Vi er overbevist om at det finnes bedre måter å jobbe på – systemene må bare lages på riktig måte.

Hvordan gjør vi det?

I Aidn har vi null tro på å tilpasse eksisterende løsninger til fremtiden, eller at vi løser utfordringen alene. Derfor lager vi alt vi kan fra bunnen av, sammen med brukerne våre. Kun da vet vi om det vi lager har livets rett i den virkelige helsehverdagen. Vi er, med litt andre ord, en brukersentrert organisasjon som tar morgendagens helsetjenester på alvor.

Hovedmålet vårt er at det blir enklere å behandle flere mennesker, på en bedre og raskere måte. Dette løser vi, blant annet, ved å alltid gi riktig informasjon i riktig kontekst.

Kommunikasjonssjef

Siw Wikan
siw.wikan@aidn.no

Organisasjonsnummer

927 384 302

Fakturaadresse

Aidn AS
Bernt Ankers gate 19
0183 Oslo

Besøksadresser

🏢 Oslo:

Bernt Ankers gate 19
0183 Oslo

🏰 Bergen:

Agnes Mowinckels gate 6 (7th floor)
5008 Bergen

🔆 Bodø:

c/o DIPS AS
Jernbaneveien 85 (6th floor)
8006 Bodø